Szolgáltatások

Szigetelőanyagok és szárazépítészeti termékek

KERESKEDELEME

1993 óta kis és nagykereskedelemi üzleteink, Budapesten és Pécsett állnak vevőink rendelkezésére. A biztosíték a kifogástalan kiszolgáláshoz a teljes körű termék kínálatunk a szigetelési anyagokhoz (hő, hang, víz) illetve a szárazépítészethez (gipszkartonozáshoz) és munkatársaink szakértelme. Több mint 40 márkát és több mint 2000 terméket forgalmazunk. Raktárkészletünknek és szállítási szolgáltatásunknak köszönhetően a kiszolgálásunk a lehető leggyorsabb. Egyedi és különlegesnek tűnő vevői igények kielégítését is tudjuk biztosítani, elsősorban a felkészült szakember gárdának, másrészt a kiváló szállítói (gyártói) kapcsolataink révén.

Egyik legfontosabb pillérünk a gyártói háttér, ezért a beszállítóinkat különösen nagy körültekintéssel választjuk ki, az alábbi szempontok alapján:

 • minőségi áru
 • versenyképes ár
 • szolgáltatások köre és minősége
 • környezetvédelmi tudatosság
 • technológiai kutatások, fejlesztések

Partnereink

TANÁCSADÁS ÉS

MÉRNÖKIRODAI SZOLGÁLTATÁS

Hiszünk benne, hogy az átgondolt, megfelelően kivitelezett munkák záloga a körültekintő tájékozódás és előzetes tervezés. INGYENES, személyes tanácsadással, mérnökirodai szolgáltatással és kivitelező ajánlásokkal igyekszünk segíteni az érdeklődőket. Személyes tanácsadás, Budapesti és pécsi üzleteinkben is kiváló szakembereink állnak rendelkezésre. Kollégáink készségesen tájékoztatnak a termék típusokon át a kivitelezői módszerekig minden témáról, ami felmerülhet a szigetelés és szárazépítészet (gipszkartonozás) kapcsán.

Cégünk kiváló kapcsolatokkal rendelkezik az általunk forgalmazott termékek gyártóival, szállítóival. Ennek köszönhetően, ha kapcsolatba lép velünk és felvázolja a megoldandó szigetelési, szárazépítészeti (gipszkartonozási) problémáját, INGYENESEN szervezünk egy helyszíni felmérést a kapcsolódó probléma legprofibb szakértőivel. A helyszíni felmérés alkalmával a gyártóktól/beszállítóktól érkező tanácsadó segítségével alkalom nyílik a legoptimálisabb termék illetve kivitelezési mód kiválasztására, minden elkötelezettség nélkül.

Kivitelező ajánlás

Gyakran felmerülő aggodalom a megfelelő, megbízható kivitelező felkutatása.
A WARM Szigeteléstechnika Kft. hosszú évek óta működik együtt számos kivitelezővel, akiket jó szívvel ajánlunk igény esetén vásárlóink számára

GÉPÉSZETI ÉS TECHNOLÓGIAI

SZIGETELÉS

A WARM Szigeteléstechnika Kft megalakulása óta gépészeti és technológiai szigetelés kivitelezésével is foglalkozik. 25év munkatapasztalatunkkal elismert szereplői vagyunk a magyarországi szakmai köröknek. Minősítéseinknek és kiváló szakember gárdánknak köszönhetően nagyobb beruházások lebonyolítására is alkalmas a cégünk.

1. Paksi Atomerőmű Zrt.

Paksi Atomerőmű 1-4 blokkjaiban a primer és szekunder körökben technológiai rendszerek hőszigetelése és fémlemez burkolása, illetve ezen rendszerek karbantartása az alábbi megrendelőkkel 1991-től napjainkig

 • Transelektro Főváll. és Ker Kft.
 • Gépkar Kft.
 • Kópis és Társa Szer. és Karbantartó Kft.
 • Csőszer Paks Kft.
 • Paksi Atomerőmű Zrt.
 • Paksi Csőszer Kft.

2. Komlói Fűtőerőmű

2010-ben a távvezeték rekonstrukció során a gépészeti szigetelés kivitelezése (kb. 150 00m2 )

3. PÉTÁV

2012-ben a pécsi hőközpontok és hőfogadók hőszigetelése és PVC burkolása (kb. 80 000m2 )

4. BIS Hungary Kft.

2012-ben a Kronospan -MOFA technológiai csővezetékek hőszigetelése és fémlemez burkolása (kb.10 000 m2 )

Tanusítványok

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez